Újdonság a ŠKODA-ról
2020.10.02.

We Love CyclingA kerékpárosok támogatójaként a Tour de Hongrie-n

A ŠKODA autói kísérték végig az öt napos versenyen a 119 kerékpárost: az útvonal Esztergomból indult és a Kékestetőn ért véget. A rajtnál a már megszokott hangulat és látvány várta a versenyzőket és a nézőket, a korábbi évekhez hasonlóan mi is jelen voltunk a bazilika előtti standok között.
tourdehu

Valter Attila mesébe illő győzelme tette emlékezetessé a 41. alkalommal megrendezett magyar világversenyt, mi pedig büszkék vagyunk arra, hogy támogatóként részt vehettünk az izgalmas küzdelemben.

Több mint 120 évvel ezelőtt márkánk kerékpárgyártó vállalatként született meg. Bár azóta rengeteg változáson és fejlődésen mentünk keresztül, nem felejtjük el, honnan indultunk: így lettünk a Tour de Hongrie támogatói és ezért építettük fel a We Love Cycling kerékpáros közösségét. A versenyen mindkét márka jelen volt, más-más szerepekben: a ŠKODA, autóival megbízható társként a versenyzők számára, a zöld mez szponzoraként a szervezőket támogatva és izgalmas játékokkal a nézők szórakoztatására állított standot, a We Love Cycling pedig a hobbikerékpárosok és a fenntartható biciklizés szolgálatában tartott előadást. 

Valter Attila győzelme megkoronázta az izgalmas versenyt: 15 év óta először vihette haza magyar kerékpáros a bajnoki címet jelző sárga trikót. A második legrangosabb zöld trikó a gyorsasági pontverseny legjobbjának jár, így idén Jakub Mareczko nyerte el. Eddig legtöbbször a szlovák Peter Sagan viselte a zöld mezt, összesen hétszer.

Már ki is hirdették a jövő évi Tour de Hongrie időpontját: május 12 és 16 között a tervek szerint Budapestre is ellátogat a mezőny. Mi biztosan ott leszünk!