1. Hírek
  2. A ŠKODA OCTAVIA nyerte a 2022-es „Best Cars” olvasói szavazást
2022.02.15.
Újdonság a ŠKODA-ról

A ŠKODA OCTAVIA nyerte a 2022-es „Best Cars” olvasói szavazást

Különleges győzelem a ŠKODA OCTAVIA számára: ezzel a diadallal a cseh autógyártó legkeresettebb modellje tizedik alkalommal végzett a német "auto motor und sport" autós magazin által szervezett népszerű olvasói szavazás élén. A 46. alkalommal megrendezett voksoláson több, mint 100 000 olvasó és online látogató adta le szavazatát és repítette ismét az OCTAVIA modellt az első helyig az import autók kompakt kategóriájában. Összesen tizenkét kategóriában 386 modell vett részt a 2022-es "Best Cars" szavazáson.

best

2021-es sikeres bemutatkozását folytatja a ŠKODA legkeresettebb modelljének negyedik generációja, hiszen 2022-ben ismét az első helyen végzett az import járművek között a kompakt autók kategóriájában. A ŠKODA OCTAVIA és a Volkswagen Csoport más modelljei 12,2 százalékát kapták meg a szavazatoknak, amelyet több, mint 100 000 "auto motor und sport" olvasó és online látogató adott le. Az idei elsőséget ezúttal 26 versenytársat megelőzve szerezte meg, ez pedig a tizedik "Best Cars" elismerés az OCTAVIA számára. Kilenc alkalommal választották az import autók legjobbjának a kompakt kategóriában, míg egy alkalommal a középkategória legjobb import járműveként diadalmaskodott. A ŠKODA legkeresettebb modelljének negyedik generációja 2020-ban mutatkozott be és minden eddiginél tágasabb belső teret, nagyobb biztonságot, teljesebb összekapcsolhatóságot és érzelemgazdagabb megjelenést kínál. A lépcsőshátú és kombi kivitelben is elérhető OCTAVIA kínálatában nem csupán hatékony benzines és dízel erőforrásokat találunk, de sűrített földgázzal üzemelő, illetve lágy hibrid és plug-in hibrid változatok is szerepelnek a palettán.

A ŠKODA OCTAVIA tovább gyűjti az elismeréseket

Az OCTAVIA negyedik generációja folytatja sikertörténetét, amely 2020-as bemutatkozásakor kezdődött és amelyet 2021-ben számos további tekintélyes díj begyűjtésével folytatott. A német "Auto Zeitung" autós magazin "Auto Trophy 2021" díját a kompakt modellek kategória legjobb import járműveként érdemelte ki, ezzel sorozatban nyolcadik győzelmét aratta ezen az olvasói szavazáson, összesen pedig a tizennegyedik elsőségét ünnepelhette. Ugyanebben az évben korábban begyűjtötte tizenegyedik első helyét, mint a kompakt kategória legjobb import flottajárműve, elnyerve ezzel a német "firmenauto" szakmai lap által odaítélt 2021-es "Év Cégautója" címet.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.