1. Hírek
  2. A legjobbak képviselik hazánkat a ŠKODA Challenge nemzetközi döntőjében
2022.04.05.
Újdonság a ŠKODA-ról

A legjobbak képviselik hazánkat a ŠKODA Challenge nemzetközi döntőjében

A napokban rendezték meg a ŠKODA Challenge hazai döntőjét Budapesten. A hazai verseny első helyezettjei 2022 júniusában képviselik a márkát, a nemzetközi döntőben, amelyre a világ különböző országaiból érkeznek az egyes országok nemzeti bajnokai.A ŠKODA egy év kihagyás után idén ismét megszervezte a ŠKODA Challenge hazai versenyét, amelyet ismét kiemelkedő érdeklődés övezett. A verseny célja a kereskedői és szerviz hálózatban dolgozó szakemberek szakmai fejlődésének előmozdítása, és a márka iránti lojalitásuk erősítése.

challenge

Az egyes fordulókban gyakorlati és írásbeli feladatokkal mérték fel a versenyzők tudását és készségeit, ahol a versenyzőknek a műszaki ismereteken és készségeken kívül ügyfélközpontúságukat is bizonyítaniuk kellett. A díjak odaítélésének további szempontjai a csapatszellem, valamint a cseh autógyártó márkaértékeinek és cégtörténetének ismerete voltak. A verseny fordulóit négy különböző helyszínen tartották ügyelve arra, hogy a COVID szabályoknak megfelelően a szükséges távolság biztosítva legyen a versenyzők között.

Németh János, a ŠKODA márkaigazgatója elmondta: "bár Magyarországon a ŠKODA Challenge-t tizenegyedik éve szervezzük még jó látni, hogy az eseményt mindig kiemelkedő érdeklődés övezi szakembereink részéről. Amellett, hogy ez a verseny lehetővé teszi kollégáink számára, hogy teszteljék tudásukat, számunkra is kiváló alkalom arra, hogy képzési programunk esetlegesen fejlesztendő területeiről képet kapjunk. Gratulálunk az összes résztvevőnek és sok sikert kívánunk a kategóriák győzteseinek, akik a nemzetközi döntőben fogják képviselni Magyarországot és a márkát."

A hazai versenyen az Automobil Körös Kft.-től az Értékesítő kategóriában Szerencsi László első helyezést ért el, Szerviztechnikus kategóriában Pikó Sándor harmadik helyen végzett. Szintén elismerésre méltó eredményt értek el a Palota Automobil Kft. szakemberei, hiszen Értékesítő kategóriában Kustra Tamás második helyen, Raktárvezetői kategóriában pedig Bertók János első helyen, Barcsi Gábor második helyen zárta versenyt. A Porsche Győr képviseletében az Értékesítési vezető kategóriában Mészáros Zoltán első helyezést ért el, Fényező kategóriában Takács János szintén első helyen végzett, így 2022 nyarán ők képviselik a márkát a világdöntőn. A Walter Autó Kft. szakemberei is kiemelkedően szerepeltek, Diagnosztikai technikus kategóriában Gosztola Zsolt, Szervíztechnikus kategóriában Kő Tamás, Szerviz Tanácsadó kategóriában Berta Balázs első helyezést ért el, így 2022 nyarán ők képviselik a márkát a világdöntőn. Raktárvezető kategóriában, pedig Horváth Péter harmadik helyen zárta a versenyt.

A ŠKODA Challenge szakmai verseny világdöntőjén, a nemzetközi értékesítési és szervizhálózat nemzeti versenyének legjobb munkatársai hét kategóriában fognak majd számot adniuk tudásukról 2022 nyarán.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.